Blog Calendar Schedule a session Newsletter

Jinne Kracht

Thursday, 21 March 2024

Hebben jullie ook de ervaring dat dit jaar stuwend is? Toewijding en daadkracht lijken de thema's te zijn. En we zagen het ook nog net in een Familieopstelling: vrouwelijke energie is zo belangrijk voor het collectief maar vooral ook de vrouwelijke kracht, zodat er werkelijk een nieuwe beweging op gang kan komen. Vrouwelijke energie is zacht en verbindend én ze hoort ook krachtig te zijn in deze tijd, zodat de impact écht voelbaar wordt.
Wat is jouw versie van die vrouwelijke kracht? Hoe kan jij meer energie voelen stromen wanneer je in verbinding gaat en flowt en creatief bezig bent? Hoe kan het je zodanig gaan activeren en bewegen dat het jou diep inspireert en van daaruit ook anderen?
Vrouwelijke kracht lijkt soms als iets van enkel vrouwen maar dat is niet zo. Het gaat over vrouwelijke energie, niet persé over vrouwen. Natuurlijk is het wel een beweging die makkelijker op gang komt bij vrouwen, zij belichamen vaak al meer deze energie vanuit hun zijn. Het woord jinne kracht dekt daarom misschien beter de lading, zeker de dag van vandaag. In elk geval, we hebben het over de kwaliteit van een energie enerzijds en de sterkte van deze energie anderzijds. Vrouwelijke of jinne energie alleen is niet voldoende, een krachtig veld opbouwen is eveneeens key. Zoals we vaak zeggen in energiewerk: een sterker veld primeert op een zwakker veld, ongeacht de kwaliteit of de trilling en dat vergeten we weleens..
 
Ilse Scheers, 21 maart '24, lente

Contact

Ilse Grace Scheers

Brennan Healing Science Practitioner
Center for Energy Work

Mechelsesteenweg 309
2500 Lier

+32 (0)478 393118

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.