Blog

Glistening Heart

Monday, 20 January 2020

What makes a human being beautiful? What makes someone really attractive and nice to be with? Is it the appearance, the words, the humour, the ideas? Yes, all this and much more. I keep getting the impression that it's the heart, the heart that shines.

 


Essentie

Friday, 17 May 2019

ESSENTIE.

Het is mijn overtuiging én ervaring dat wij, meer dan ooit, op zoek zijn naar connectie, connectie met onszelf, met onze essentie, met elkaar, met de natuur, met de wereld van vandaag.

De wereld zit op een scharnierpunt en vraagt om structurele veranderingen op vele vlakken, er is nood aan een nieuw wereldevenwicht, een nieuwe wereldorde. 


Het houden van Licht

Friday, 19 April 2019

Het houden van Licht betekent telkens weer kiezen voor ons Hoger Zelf, telkens weer handelen vanuit liefde en waarheid, kiezen voor eenheid en harmonie en van daaruit creëren. Er wordt gezegd dat we uiteindelijk het meeste moeite hebben met het houden van Licht: 


Van blokkade naar beweging

Wednesday, 06 March 2019

Zoals alles in deze kosmos is ook het menselijk lichaam samengesteld uit energie. Eigen aan energie is, dat het beweegt. 


Wat kan je zelf doen?

Sunday, 20 January 2019

Op zovele manieren worden we geconfronteerd met de gevolgen van onze verstoorde yange samenleving: klimaatwijziging, luchtpollutie, dalende beschikbaarheid van drinkwater, massale vervuiling van zeeën en oceanen, verschraling van de voedselketen, verhoging van de werkdruk, achterhaalde schoolsystemen...en dan dringt de vraag zich op: wat kan je zelf doen?


Schedule a session

Schedule a session with Ilse

Contact

Ilse Grace Scheers
Brennan Healing Science Practitioner
Center for Energy Work

Mechelsesteenweg 309
2500 Lier

+32 (0)478 393118

About Ilse Scheers

I am personal coach, business consultant, energy healer, change activist, singer songwriter. I can help you with life changing topics, regaining your natural energy level, experiencing integral empowerment. I am also founder of GraceMusic and administrator of Naturopathica.